tirsdag 31. januar 2017

Infografikk

I slutten av første termin startet vi med en infografikk oppgave. infografikk er en hel eller halv animert informasjonsfilm. Vi skulle lage infografikk om Norges medie-historie og fikk utdelt perioden 1980-2000.

Gjort:
Vi startet med å finne informasjon på NDLA. Her finnes det masse om Norges medie-historie. Det vi ikke fant her måtte vi spe på med fra andre kilder. Så satte vi igang med planleging av filmingen. Vi tegnet storyboard og skrev manus. Etter dette startet filmingen, filmingen skjedde i koven. et hvit rom som gjør at bildene ikke får kanter. Etter at filmingen var overstått redigerte vi. Det var her filmen km til sin hel het. Resultatet ble en halv animert infografikk.

Lært:
I hovedsak har jeg lært hvordan man utarbeider en infografikk. Jeg har også lært masse om medie-historien,særlig fra vår tids periode. Jeg har også lært mye i programmet premier pro om hvordan man flytter og animerer objekter.

Lurt:
Vi gjorde noe utrolig lurt i denne oppgaven. Hvertfall er dette noe jeg føler gjorde gruppearbeidet mye lettere. Vi delte opp oppgavene så alle redigerte hver sin del. Grunnen til at jeg syns det var lurt var fordi det skapte stor variasjon i filmen og gjorde at alt skjedde mye fortere. Noe annet jeg syns er lurt og som gjentar seg i alle oppgaver er det å utnytte tiden. Sette fort i gang og ha alt klart.

Filme kan dessverre ikke legges ut grunnet copyright, men dette er hvertfall hva vi har jobbet med.


fredag 13. januar 2017

Popart

Den siste oppgaven vi ble ferdig med i første termin var nettopp denne, Popart. Popart er en kunstform som er noe helt for seg selv. Kunstformen sinne særpreg er spesielt sterke farger og store kontraster.Vi skulle finne inspirasjon i andres bilder og jeg valgte derfor å lage klokke. En klokke har mange små detaljer som krever mye arbeid. Men her ser du min inspirasjon og mitt resultat.

insprasjon:
Bilderesultat for klokke pop art
Bilderesultat for klokke pop art












Min versjon:





Den Gode Gjerningen (skoleprosjekt)

Film

Noe annet vi har jobbet med i år er film. Vi skulle lage en film omhandlende en parallellbehandling. vår idée var med en hjemløs jente og en velstående gutt. De møtes og forskjellen på personene er veldig tydelige. Å jobbe med film er en lang å tidkrevende prosess. Det krever mye planlegging og har vært krevende og interessant for samtlige i gruppa. her er slutt resultatet. 



tirsdag 10. januar 2017

Instagram

vi på Media & Kommunikasjon på Mysen Vgs har alle instagram kontoer. Her legger vi ut alle bilder vi ønsker og har ofte "oppdrag" av skolen. Oppdragene blir gitt i form av #. De beste bildene hver uke blir vist frem på skolens egen instagram konto @mysenvgs. Her er noen av # vi er ferdig med. Du finner flere av mine bilder på @fjeld.mkphotos.

                                                                #color_mk                                                                                                                            

#typo_mk


#portrett_mk
                                                                       

fritidsfoto